BENVOLGUT CONSELLER

Benvolgut conseller:

Com ja sabeu, divendres passat hi va haver una jornada global de mobilitzacions a favor del clima i de la Terra, amb motiu del qual un grup de professors i mestres de les Illes es va sumar a les convocatòries de vaga. La vaga era només una de les formes de participació en una “Setmana Global d’Acció pel Clima”, en què moltes escoles i instituts han fet activitats d’informació i sensibilització.

Us escrivim com a representants del col·lectiu Docents del Futur, nascut amb la intenció d’impulsar l’acció educativa a favor de la Terra als nostres centres.

Volem suggerir-vos una acció amb què correspondre al gest dels docents mobilitzats: la destinació d’una quantitat, equivalent als doblers descomptat de les nòmines dels que han fet vaga, a instal·lar energia solar fotovoltaica a dos centres educatius de les Illes Balears.

Naturalment, entenem aquesta proposta com una acció que no vol ser aïllada, sinó d’avançada d’un esforç continuat i ambiciós de millora de la gestió ecològica d’escoles i instituts, un esforç que ha d’anar paral·lel al treball d’intensificació d’una educació ambiental a l’alçada dels reptes del moment.

Per a tot això, Docents pel Futur ens preparam per a una feina de proposta a la qual esperem que sigueu receptius.

Palma, 30 de setembre de 2019

(Carta enviada per Docents pel Futur al conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears Sr. Martí March)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *