DOCENTS PEL FUTUR PREPARA LES PROPERES ACCIONS

A partir de diverses trobades (dues reunions conjuntes de les comissions i una segona Assemblea), DxF ha definit els seus objectius per als mesos vinents:

1. Campanya Nadal amb el planeta. Una convidada als docents i centres que vulguin seguir-nos perquè aprofitin el Nadal per treballar amb els alumnes qüestions com el consum excessiu de recursos i el consumisme. Consistirà en:

–Invitació als centres a fer alguna activitat a l’entorn d’aquests temes (decoracions nadalenques amb materials reutilitzats, concursos de nadales de lletra ecologista…). Al mateix temps, els convidarem a enviar-nos fotografies per fer-ne difusió a les xarxes o a fer-ne difusió amb el hashtag #Nadalambelplaneta.

–Enviament als centres de recursos pedagògics per treballar a classe el consum de recursos i el consumisme.

2. Jornades de formació sobre emergència climàtica. Jornades organitzades conjuntament amb el LINCC (Laboratori Interdisciplinar sobre Canvi Climàtic) de la UIB. Seran unes jornades de deu hores, que volem que siguin reconegudes com a hores de formació per al professorat, amb data provisional els dies 6 i 7 de març. L’objectiu és donar al professorat les dades essencials de la crisi climàtica i eines per fer-hi feina amb els alumnes.

3. Accions per a una escola més verda. Recollida d’informació sobre accions possibles per fer uns centres educatius amb un millor comportament ambiental. L’objectiu és seleccionar la informació més útil, ordenar-la en una secció del nostre blog i fer-ne difusió entres les escoles.

4. Arxiu de recursos didàctics. Recollida i ordenació de recursos d’educació ambiental (d’elaboració pròpia i d’altri) i arxiu en una secció web des d’on aquest material pugui ser ofert al professorat, ordenat per tema, format, nivell i llengua.

5. Impuls al programa de centres eco-ambientals. Anàlisi de l’estat actual del programa de centres ecoambientals de la Conselleria d’Educació i formulació a la Conselleria d’una proposta per a la seva millora i per a un nou impuls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *