EL CONSELLER D’EDUCACIÓ ENS RESPON

Arran de la carta enviada per Docents pel Futur després de la jornada de vaga de dia 27 de setembre, la Conselleria ens ha fet arribar la seva resposta positiva.

Així, Martí March, conseller d’Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears, ha respost per escrit a la nostra proposta: destinar els doblers estalviats en la vaga a dotar amb energia solar els centres educatius.

Segons la Conselleria, varen ser 635 els docents que varen fer vaga i és la seva voluntat destinar els seus salaris a la solarització dels centres.

Docents pel Futur, després de la Setmana d’Acció Global pel Clima, treballa en la definició d’objectius per fer dels nostres centres educatius uns llocs compromesos amb un futur habitable per als nostres joves.

“També des de l’àmbit educatiu, hem de treballar assumint que ens trobam en una situació d’emergència climàtica. Això fa imprescindible tant donar un nou impuls a l’educació ambiental com fer que els centres funcionin de manera més respectuosa amb un planeta en crisi”, ha declarat als mitjans Tona Fuster, portaveu del col·lectiu.

Docents pel Futur proposarà a la Conselleria l’adopció d’un pla ambiciós d’ecologització dels centres, per al qual ofereix la seva col·laboració. “La gran quantitat de propostes que estam rebent dels nostres companys, ens permetran aportar una relació molt completa de mesures possibles”, assenyala Tona Fuster.

Pròximament –dia 26 d’octubre– DxF celebrarà, a Can Alcover de Palma, la seva segona assemblea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *